Optisyenlik Müesseseleri Meslek İçi Eğitim Kursu Düzenlendi

05.04.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği işbirliğiyle 01 Kasım 2009 - 21 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenen 80 saatlik "Optisyenlik Müesseseleri Meslek İçi Eğitimi" ne Çanakkale Gözlükçü esnafından 28 kişi katıldı. ÇOMÜ'den Doç. Dr. Mustafa EDREMİTLİOĞLU, Doç.Dr.Vildan BİLGİN, Doç.Dr. Mehmet MARANGOZ, Dr. Mehmet Ali ÇİFTÇİ ve Opt. Ali Osman AYDIN'ın eğitmen olarak görev aldığı bu hizmetiçi eğitim Üniversitemizin Bilgi Merkezi'nde Pazar günleri gerçekleştirildi. Kurs sonu itibariyle 28 Mart 2010 tarihinde Sürekli Eğitim Merkezi'inde düzenlenen sınava tüm kursiyerler katıldı, ardından Katılım Belgesi Takdim Töreni yapıldı. Törene ÇOMÜ'den Rektör Yardımcısı Prof. Dr. C. Varol TOK, Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği'nden Başkan Abdullah AYDIN, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK, ÇOMU Devlet Konservatuarı Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr.Yılmaz KÜÇÜKÖNCÜ, Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Mülayi GÜRE, Eğitimen Doç. Dr. Mustafa EDREMİTLİOĞLU, kursiyerler, aileleri ve davetliler katıldı. Kursiyerlere katılım belgesi, eğitmenlere ise teşekkür belgesi sunularak tören tamamlandı. Dernek Başkanı Abdullah AYDIN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile işbirliğine devam edeceklerini, gelecek dönemde de kurs talebinde bulunacaklarını belirtti. Kurs katılımcıları törenden sonra memnuniyetlerini ifade ederek, çok verimli bir kurs geçirdiklerini, kurs sonunda yapılan sınavı da başaracaklarını söylediler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.