Biga MYO, Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirdi

02.04.2010
Biga MYO Konferans Salonu’nda Biga Değerleri Topluluğu, Kültürel Gelişim Topluluğu ve Genç Tema Topluluğu’nun organizasyonunda Biga Ağaçlandırma Erozyon Kontrol Mühendisi Dr. Muhammet AKKAYA tarafından “Biga’nın Anıtsal Nitelikli Ağaçları” konulu sunum gerçekleştirildi. Hangi tür ağaçların anıtsal nitelikli olabileceği hakkında bilgi veren Dr. Muhammet AKKAYA’ya Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Adem TEKİNAY teşekkür belgesi takdim etti. Biga Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Mühendisliğinin denetiminde Bandırma yolu üzerinde Osmaniye – Sinekçi arasındaki ağaçlandırma sahasına 100 adet fıstıkçamı fidanı dikildi. Biga Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Mühendisi Dr. Muhammet AKKAYA, fidan dikimi öncesinde fidan dikim tekniği hakkında geniş bilgi verdi. İlk fidanı diken Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Adem TEKİNAY; 10 dekarlık alanda gerçekleştirilen dikimin ardından Biga MYO öğrencileri tarafından fidan bakımlarının da yapılacağını belirtti. Fidan dikiminin ardından öğrencilere pilav, ayran ikramı yapıldı. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.