İşletme ve Ekonomi Topluluğu İstanbul'a Teknik Gezi Düzenledi

01.04.2010
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde faaliyet gösteren İşletme ve Ekonomi Topluluğu İstanbul’a teknik gezi düzenledi. Topluluk, İstanbul gezisi kapsamında İstanbul Ticaret Odası (İTO)ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB)temsilcileriyle görüştü ve topluluk adına verilen seminerlere katıldı. İşletme ve Ekonomi Topluluğu Üyeleri İTO Başkanlık ve Genel Sekreterlik Şubesi Müdürü Dr. Cemil Hakan KILIÇ ile görüştü ve Dış Ticaret Şubesi Müdürü Tezer PALACIOĞLU’nun topluluk için verdiği küresel kriz analizi, dünya piyasası, Türkiye ekonomi gündemi konulu seminerlerine katıldı. Seminer sonrasında Tezer PALACIOĞLU ilk defa Türkiye’den bir topluluğu kabul ettiklerini söyledi ve İşletme ve Ekonomi Topluluğu’nun başarılarının devamını diledi. Topluluğun İstanbul’daki bir sonraki durağı ise Menkul Kıymetler Borsasıydı. İMKB’de Avukat Arzu GİRGİN tarafından karşılanan topluluk üyeleri daha sonra kendileri için verilen tanıtma amaçlı bir konferansa katıldı. İşletme ve Ekonomi Topluluğu Başkanı Hüseyin GÜLER geziden herkesin memnun ayrıldığını ve böyle bir gezinin Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde bir ilk olduğunu, bu tip organizasyonlarla topluluk olarak fark yaratmayı amaçladıklarını söyledi. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.