Yenice MYO’dan Erasmus Anlaşması

30.03.2010
Yenice MYO, Erasmus Staj (Yerleştirme) Hareketliliği kapsamında Malta'da faaliyet gösteren Paragon Europe ile Mutabakat Zaptı imzalamıştır. 2 kontenjanlı ve 6 haftalık süre için imzalanan anlaşma 5 yıl geçerli olacaktır. Bir aracı kurum olan Paragon Europe; - Erasmus Staj Yerleştirme hakkı kazanan 2 Yenice MYO öğrencisinin öğrenim alanına yönelik olarak Malta'da kamu veya özel kesimde mesleki eğitim alabilecekleri staj yerini ayarlama, - Karşılama, uyum süreci ve konaklama konusunda destek verme; - Öğrencilerin takibi ve staj dönemleri boyunca Yenice MYO'yu bilgilendirme konusunda destek verecektir. 1 Nisan 2010'da başlayacak olan Erasmus Staj (Yerleştirme) Hareketliliği Başvuruları kapsamında, Üniversitemiz genel anlaşması olan İspanya AELV'nin yanı sıra, Paragon Europe anlaşması da Yenice MYO öğrencileri için geçerli olmaya başlayacaktır.