ÇSATT’ın 7. Yılında 7.Sayısıyla Şehit’ten Kaleler

30.03.2010
ÇOMÜ Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu alt birimlerinden Basın-Yayın Grubu’nun Bahar ve Güz dönemlerinde olmak üzere yılda iki kez çıkardıkları “Şehit’ten Kaleler” dergisinin 7. Sayısı çıktı. Yoğun bir emeğin ve özverili bir çalışmanın ardından çıkarılan “Şehit’ten Kaleler” dergisinin 7. sayısında Galiçya Cephesi, Üsteğmen Zahid Efendi, Çanakkale Savaşı’nda Kadınlar, Çanakkale Savaşı’nda Haberleşme gibi konulara yer verildi. Derginin yayıma hazırlanması sürecinde Basın-Yayın Grubu Sorumluluğu’nu yürüterek titizlikle çalışan Yönetim Kurulu üyesi Zekeriya DURMAZ dergilerinin yeni sayısının heyecanını yaşadıklarını dile getirdi. Dergi Anafartalar Kampüsü içerisindeki topluluk odasından ücretsiz olarak temin edilebilecek. Topluluklarının kuruluşunun 7. Yılında 7. sayıya ulaşmış olmanın verdiği haklı gururu yaşayan ÇSATT ailesi çalışmalarına ve etkinliklerine aynı hızda devam ediyor. Topluluk 31 Mart 2010 Çarşamba günü Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda Çanakkale Savaşları konulu 1. Ulusal Öğrenci Sempozyumu’nu gerçekleştirecek. Çeşitli üniversitelerin Tarih öğretmenliği ve Tarih bölümü öğrencilerinin “Çanakkale Savaşları” ile ilgili bildirilerini sunacağı sempozyumun açılışı saat 10.00’da yapılacak. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.