Biga MYO’da “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğinin Geleceği, Etiği ve Kariyer Gelişimi” Konulu Konferans

29.03.2010
Biga MYO Konferans Salonunda Genç Girişimciler Topluluğu’nun organize etmiş olduğu “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğinin Geleceği, Etiği ve Kariyer Olanakları” konulu konferans Biga Özel Can Hastanesi Mali İşler Müdürü-Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bahaettin ÇETİN ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa MUTLU tarafından verildi. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa MUTLU; 3568 sayılı meslek yasası ve yasadaki son değişiklikler hakkında bilgi verdi. Biga Özel Can Hastanesi Mali İşler Müdürü-Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bahaettin ÇETİN ise; muahesebecilik mesleğinin önemi, gelişimi ve kariyer olanakları ile ilgili bilgiler verdi. Ayrıca üniversitemiz eski Öğretim Görevlisi olan Bahaettin ÇETİN Biga MYO’dan mezun olmuş 56 öğrencinin SMMM belgelerini aldıklarını ve bu sıralarda oturan öğrencilerin de aynı başarıyı göstermemeleri için de bir neden olmadığını ifade etti ve konuklar arasındaki Biga MYO’dan mezun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik belgeleri olan Sevda YÜKSEL ve Ahmet YALÇIN’nı takdim ederek örnek gösterdi. Konferansın bitiminde Biga Özel Can Hastanesi Mali İşler Müdürü-Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bahaettin ÇETİN, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa MUTLU’ya Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Şemun TAYYAR tarafından teşekkür belgesi takdimi yapıldı ve konferans Akademik personel ve öğrencilerin yoğun katılımı ile son buldu. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.