Yenice MYO’da Genç Girişimciler Farkı

29.03.2010
Hafta sonu Troia Kültür Merkezinde düzenlenen Eğitim Seminerine Yenice MYO damgasını vurdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu Yenice Meslek Yüksekokulu yönetimi çalışmaları ile göz dolduruyor. Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen eğitim seminerlerine sürekli olarak Yenice Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yoğun katılımını sağlayan Genç Girişimciler Topluluğu Yenice Meslek Yüksekokulu yönetimi Ercan ERTAN, Hazal ALTUNTAŞ ve M.İdris ADAM okul içinde yaptıkları çalışmalar ile takdir topluyorlar. Son olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen ve DARTY İnsan Kaynakları Müdürü Selda BAĞLAN’ın verdiği, “Cv hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu eğitim seminerine 150 öğrenci ile katılan Yenice Meslek Yüksekokulu bu anlamda da adından sıkça söz ettiriyor. Topluluğun Yenice Yönetimini oluşturan Ercan ERTAN, Hazal ALTUNTAŞ ve M.İdris ADAM tarafından organize edilen bu etkinlikler ile Yenice MYO öğrencileri hem yerinde eğitim alıyorlar hem de okul sonrası iş hayatlarında kullanabilecekleri sertifikalara sahip oluyorlar. Diğer yandan Topluluk Başkanı Ercan ERTAN, bu seminere katılmalarında kendilerine sponsorluk yardımı yapan TRT ve Yenice İda gazetesi muhabiri Cahit ŞEN’e de teşekkür etti. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.