Üniversitemiz 10.Antalya Yükseköğrenim Tanıtım Günleri Eğitim Fuarı'nda Tanıtıldı

25.03.2010
Antalya Kaleiçi Rotary Kulubü tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı 18-21 Mart tarihleri arasında Antalya Cam Piramit’te gerçekleştirildi. Devlet ve vakıf üniversitelerinin yanı sıra yabancı üniversitelerin de tanıtım yaptığı fuarda 52 üniversite katılım gösterirken Antalya ve çevre il- ilçelerden gelen lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik gerçekleştirilen fuara katılan yaklaşık 50.000 öğrenci, rehber öğretmen ve veli fuarı ziyaret etti. Üniversitesimiz standının yoğun ilgi gördüğü fuarda üniversite adayı öğrenciler üniversitemize büyük hayranlık duyarken öğrencilerin üniversitemizdeki sosyal aktivitelerin yoğunluğunun ve öğrenci topluluklarına verilen önemin farkında olmaları dikkat çekti. Üniversitemiz Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Oya TOKGÖZ, Gökçe GÜZEL ve öğrencilerimizden Emrah GÜNDÜZ, M. Alptuğ AKKOCA ve Bahar BULBA'dan oluşan ekip tarafından üniversite adayı öğrencilere üniversitemiz fakülteleri, bölümleri, fiziki ve sosyal olanakları hakkında bilgi verildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.