Öğrenciler Teşekkür Belgeleriyle Onurlandırıldı

25.03.2010
Havacılık, İletişim, Denizcilik ve Lider Öğrenciler Topluluklarının düzenlediği ‘‘Birey, Kurum, Kent ve Ülke Düzeyinde Vizyon Yönetimi’’ temalı I. Uluslararası Geleceğin Liderleri ve Vizyon Sempozyumu’nda görev alan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR tarafından teşekkür belgeleri ile onurlandırıldı. Rektörlük senato odasında gerçekleşen törende konuşan Prof. Dr. Ali AKDEMİR, üniversite olarak öğrenci topluluklarına her üniversitede olduğu gibi değil, daha derinlikli ve felsefik açıdan yaklaştıklarını belirtti. Sorun çözme, birlikte çalışma, kriz yönetme gibi özelliklerin oluşmasında topluluk faaliyetlerinde bulunmanın önemine değinen Prof. Dr. Ali AKDEMİR, “öğrencilerimizin Birey, Kurum, Kent ve Ülke Düzeyinde Vizyon Yönetimi’’ temalı I. Uluslararası Geleceğin Liderleri ve Vizyon Sempozyumu gibi faaliyetlerde bulunmalarını sağlayarak eğitim, öğretim ve bilimin parçası olmalarını istiyoruz” dedi. Törende, topluluk akademik danışmanları ve topluluk başkanları da sempozyumun başarılı geçmesinde katkısı bulunan başta Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.