DOĞTAŞ’a Ziyaret

25.03.2010
Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN ve Öğr. Gör. Faruk ÇETİN ve Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Selin NEHİR gözetiminde, Ülkemizin Mobilya sektörünün önde gelen firmalarından olan ve sektörün önemli markalarından birisi haline gelen DOĞTAŞ Mobilya Showroom´u ve AR-GE biriminin yaptığı çalışmaları görmek üzere DOĞTAŞ’ı ziyaret ettiler. DOĞTAŞ AR-GE Departmanı Müdürü Fatih BAYRAMLAR’ın yaptığı sunumda, öğrencilere AR-GE ekibi tarafından titizlikle hazırlanan ürün ve teknolojiler hakkında bilgi verildi. Fatih BAYRAMLAR, Tasarımları ile çok sayıda ödüller alan Doğtaş Mobilya AR-GE birimi olarak, ürünlerin tasarımlarında yaptıkları yenilikleri ve farklılıkları anlatarak, bundan sonra da yataktan oturma grubuna, yemek odası takımından ev aksesuarlarına kadar geniş yelpazedeki ürünlerin tasarımlarında öncü olma hedeflerini anlattı. Sunum sonrası Showroomu gezen öğrenciler, yeteneklerinin ortaya çıkarılması amacıyla DOĞTAŞ’ın desteğiyle gerçekleştirilecek olan Mobilya Tasarım Yarışması öncesi farklı tasarımlar görme imkanı buldular. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.