Ziraat Fakültesi’nden Huzurevi Ziyareti

23.03.2010
Ziraat Fakültesi Personel ve öğrencilerinden birer temsilci Çanakkale ÇAKADER Huzur evini ziyaret etti. Huzur evi sakinleriyle oturup sohbet eden temsilcilerimiz onların sorunlarını paylaştılar. Son dönemlerini huzur içinde geçirmek isteyen huzurevi sakinleri yalnızlıktan şikayetçiydiler. Aralarında gençleri daha sık görmek istediklerini dile getiren sakinler onları yalnız bırakmamamızı istediler. Çanakkale ÇAKADER Huzurevi yetkilisinden alınan bilgiye göre 47 sakini olan huzurevinde, 15 çalışan olduğunu, kalanların çoğunun kendine bakacak durumu olmaması nedeniyle birebir ilgi gerektiğini, bu nedenle çalışanların yeterli olmadığını, Çanakkalelilerden her konuda desteğe ihtiyaç duyduklarını bildirdi. Huzurevinden hüzünle ayrılan temsilcilerimiz bir sonraki ziyaretlerini planlamak üzere oradan ayrıldı. Konu ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.