Proje Geliştirme ve Girişim Topluluğu Teknoloji Temalı Konferans Gerçekleştirdi

18.03.2010
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (BİİBF)’nde fark yaratmayı ve hayatın tüm alanlarında gözlemlenen proje anlayışını fakülte bölümlerine yerleştirmeyi amaçlayan Proje Geliştirme ve Girişim Topluluğu etkinliklerine devam ediyor. Proje Geliştirme ve Girişim Topluluğu, BİİBF Entelektüel Etkinlik Merkezi’nde “Bir Teknoloji Liderliği Efsanesi ‘MICROSOFT’ ” konulu konferans ile Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ÇAĞAN’ı ağırladı. Konferansa Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Necati CERRAHOĞLU, BİİBF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nazmi YAĞANOĞLU, ÇOMÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Prof. Dr. İsmail TARHAN ve çok sayıda akademik personel katıldı. Yaklaşık 400 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe ilgi oldukça yoğundu. Konuşmacı Mustafa ÇAĞAN şirket politikaları ve iş/staj olanakları hakkında bilgiler verirken şunlara değindi: “Sizin gibi gençlerle birlikte olmak mutluluk verici. İmkânlar ölçütünde şirketimiz size staj ve iş olanakları sağlamakta. Kendinizi iyi geliştirin, aydınlık beyinlere çok ihtiyacımız var”. Mustafa ÇAĞAN, gençlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Tören sonunda da topluluk adına Mustafa ÇAĞAN’a plaket takdim edildi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.