18 Mart Deniz Zaferi Konseri

16.03.2010
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 95. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale Boğaz Komutanlığı, Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı, H.Akif Terzioğlu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğinde Çanakkale Deniz Savaşı Konulu Tiyatral Sunum ve 18 Mart Deniz Zaferi Konseri gerçekleştirildi. Konsere, Çanakkale Valisi Abdülkadir ATALIK, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Alaettin SEVİM, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi ARGIÇ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali AKDEMİR’in yanı sıra çok sayıda Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu ve üniversitemiz öğretim elemanları katılırken Çanakkale halkı da yoğun ilgi gösterdi. Konser bitiminde organizasyonda emeği geçenlere Çanakkale Valisi Abdülkadir ATALIK ve Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Alaettin SEVİM tarafından çiçek ve günün anısına plaket takdim edildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.