Tabip Odası’ndan Rektörümüze Ziyaret

15.03.2010
Tabip Odası Başkanı Ersin GİN ve yönetim kurulu üyesi Hülya GÜRGÜN Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde çeşitli projeler ve çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Çanakkale’deki tüm hekimler adına bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyleyen Tabip Odası Başkanı Ersin GİN, 14 Mart tıp haftası etkinlikleri hakkında Prof. Dr. AKDEMİR’e bilgi verdi. GİN, bu yıl tıp bayramının 83. yılının kutlandığını ve bu çerçevede çeşitli etkilikler düzenlediklerini belirterek, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin gönlümüzdeki yeri çok farklı çok teşekkür ediyoruz. Her konuda bize kolaylaştırıcı oluyorsunuz ve yardımcı oluyorsunuz. Ayrıca tıp fakültesinin hızlı gelişimi bizi çok sevindiriyor. Bizde bu konuda üzerimize düşen görevleri mutlulukla yerine getiriyoruz, getirmeye devam edeceğiz” dedi. Tabipler Odası Yönetim Kurul Üyesi ve ÇÖMÜ Mediko Sosyal doktoru Hülya GÜRGÜN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gençlik Danışma Birimi ile birlikte sigara ve alkol bağımlılığı üzerine bir proje geliştirdiklerini ve BAP’a sunacaklarını dile getirdi. Prof. Dr. AKDEMİR ise proje için çalışmaların hemen başlatılmasını vurgulayarak Tabip Odası’nın etkinliklerini takdir etti ve tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.