ÇOMÜDAM, Denetimi Başarıyla Tamamladı

ÇOMÜDAM, Denetimi Başarıyla Tamamladı

24 saat aktif hizmet veren ve Merkez bünyesinde kurulu laboratuvar birimlerinden birçok yüksek lisans tezinin yanı sıra BAP ve TÜBİTAK projelerinin deneysel süreçleri üniversitemiz personeli ve öğrencisi tarafından sürdürülen Deneysel Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOMÜDAM) "Deneysel ve Diğer Bilimsel Amaçlar İçin Kullanılan Hayvanların Refah ve Korunmasına Dair Yönetmelik" kapsamında yapılan denetimi başarıyla tamamladı.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Hekim Ayşegül Özdilek, Veteriner Hekim Mehmet Uludağ ile İstanbul Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü personellerinden Veteriner Hekim Ahmet Şimşek ve Veteriner Hekim Mehmet Nihat Ural'ın katıldığı denetimlerde, Üniversitemizi temsilen Merkez Müdürü Prof. Dr. Alper Akçalı ve Sorumlu Yönetici Veteriner Hekim Sait Elmas da hazır bulundu.

Yapılan denetimde ÇOMÜDAM’ın ilgili yönetmeliğe uygun faaliyet gösterdiği görüldü.