0

TÜB Müsabakalarında Üniversitemizin Başarısı

Bu Haber 3538 Kez Okundu
  • Paylaş:
TÜB Müsabakalarında Üniversitemizin Başarısı

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) spor etkinlikleri kapsamında Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde “1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları” yapıldı.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılışında konuşan Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Trakya Üniversiteler Birliği bünyesinde öğrencilerin katılımıyla bugüne kadar çeşitli etkinlikler yapıldığını dile getirerek “1. Masa Tenisi ve Satranç Müsabakaları”nda 44 katılımcının olduğunu söyledi.

Açılış konuşmasının akabinde başlayan müsabakalara Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi katıldı.

Satranç müsabakasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Birinci, Trakya Üniversitesi İkinci oldu. Masa tenisi kadınlar müsabakasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Birinci, Kırklareli Üniversitesi İkinci ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Üçüncü oldu. Erkekler müsabakasında ise Trakya Üniversitesi Birinci, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İkinci ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi üçüncülüğü elde etti.

Müsabakalar, kupa, plaket ve katılım belgelerinin takdimi ile sona erdi.


Fotoğraf Albümü