Covid-19 Komisyonu Toplantıları Devam Ediyor

Covid-19 Komisyonu Toplantıları Devam Ediyor

Dünyada ve ülkemizde yaşanan Koronavirüs (Covid-19) salgınının önlenmesi kapsamında üniversitemizde; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden’in başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur başkan vekilliğinde ve farklı alanlardan 34 üyeli, akademik ve idari personelin katılımıyla oluşturulan Covid-19 Komisyonunun üçüncü toplantısı ÇOMÜ Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Koronavirüs ile mücadelede hızlı karar almak ve etkin süreçler yürütmek adına üniversitemizde oluşturulan Covid 19 Komisyonu, koruma önlemleri çerçevesinde tedbir çalışmalarını sürdürüyor.

Bu bağlamda, ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından alınan önlemlerin yanı sıra ÇOMÜ’de komisyonun aldığı kararlar, ilgili birimlerle paylaşılacak ve uygulamaları izlenecektir.