Çan MYO Mekatronik Topluluğu WIN - World of Industry Fuarına Katıldı

03.03.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mekatronik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Yakup KILIÇARSLAN ve topluluk öğrencileri 27 Şubat 2010 Cumartesi günü Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olan WIN - World of Industry Fuarı'nın 2. Fazına katıldı. Üç büyük sektörün (Otomasyon’10 - 17. Endüstriyel Otomasyon Fuarı, ELECTROTECH'10 - 11. Enerji, Elektrik ve Elektronik Fuarı ve HYDRAULIC & PNEUMATIC'10 - 7. Akışkan Gücü Teknolojileri Fuarı) endüstriyel bazda ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere sundukları ve Hannover - Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen, Avrasya Bölgesi'nin üretim alanındaki lider organizasyonu WIN - World of Industry Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Çan MYO Mekatronik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr.Gör.Yakup KILIÇARSLAN, fuarla ilgili şunları ifade etti: “Mekatronik Programımızı ve öğrencilerimizi birinci derece ilgilendiren bu fuara katılımımız sayesinde sürekli değişen ve gelişen teknolojinin görülmesi ve öğrencilerimize iş fırsatlarının sağlanması hususunda her yıl ziyaret ettiğimiz WIN Fuarı topluluğumuz için önemli yer tutmaktadır. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde yardımlarını esirgemeyen Kalenakliyat A.Ş. Müdürü Sayın Dündar ÖZDEMİR ve Çan Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman KUZU’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilmeleri için bu ve bunun gibi fuar, fabrika vb. ziyaretlerimiz bahar yarıyılı boyunca davam edecektir”. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.