Biga Genç Girişimciler Topluluğu Hey Tekstil’e Bir Gezi Gerçekleştirdi

03.03.2010
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genç Girişimciler Topluluğu Üyesi öğrenciler ile Dr. H. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nazan YELKİKALAN ve Arş. Gör. Erdal AYDIN Hey Tekstil’in İstanbul’da bulunan Fabrikasına bir gezi düzenledi. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur BEKTAŞ’ın sahibi olduğu Hey Tekstil’e yapılan gezinin işletme ve girişimcilik konuları açısından oldukça faydalı geçtiği bildirildi. Topluluk yetkilileri, fabrika ziyaretinde öğrencilerin Aynur BEKTAŞ ve eşi Süreyya BEKTAŞ’ın girişimcilik serüvenlerini kendi ağızlarından, oldukça çarpıcı ve yalın anlatımlarla dinleme fırsatı yakaladığını belirtti. Ziyaret Aynur BEKTAŞ’ın 17 Mart 2010’da Biga’da yapılacak Ulusal Kadın Girişimciler Günü’ne davet edilmesi ve Hey Tekstil tarafından öğrenciler için hazırlanan hediye paketlerinin verilmesi ile sona erdi. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.