Koruma ve Güvenlik Görevlilerine Hizmet İçi Eğitim Verildi

02.03.2010
Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nin organizasyonu ile Troia Kültür Merkezi’nde üniversitemizin koruma ve güvenlik görevlilerine hizmet içi eğitim verildi. Eğitim çalışması üniversitemiz Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Öğr. Gör. Cumhur ERDÖNMEZ ile 3. Sınıf Emniyet Müdürü ve Koruma Şube Müdürü Okan KISMET tarafından 2 gün süreyle gerçekleştirildi. İki bölümde gerçekleşen eğitimde, Öğr. Gör. Cumhur ERDÖNMEZ üniversitemiz güvenlik görevlilerinin vatandaşlarla, öğrencilerle ve personelle ilişkiler konusunda dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgi verirken, Koruma Şube Müdürü Okan KISMET ise risk analizi ve tehlikeli durumları saptama ve en uygun çözümü bulma konusunda eğitim verdi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.