Üniversitemiz Educaturk Eğitim Fuarındaydı

02.03.2010
Boyut Fuarcılık organizasyonunda, İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Sarayı’nda düzenlenen fuara katılan üniversitemizin tanıtım ekibi, İstanbul ve çevre ilçelerden gelen lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrencilere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını tanıttı. 4 gün boyunca 52.000 kişinin ziyaret ettiği, vakıf ve devlet üniversitelerinin yanı sıra yabancı üniversitelerin de tanıtım yaptığı fuarda 450 stant yer alırken rehber öğretmenlerin ve öğrencilerin çeşitli soruları cevaplandı. Educaturk Eğitim Fuarı'nda en yoğun ilgi gören stantlardan biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı Uzman Yüksel YILDIZ, Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Öznur B.DOĞANGÜN ve Kültür Şube Müdürü Uzman Ahmet BECAN’dan oluşan bir ekiple temsil edildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.