Biga MYO I. Öğrenci Kurulu Gerçekleştirildi

02.03.2010
Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Entelektüel Etkinlik Merkezi’nde öğrenci ve öğretim elemanlarının katılımıyla “I. Öğrenci Kurulu” gerçekleştirildi. Kurulda; öğrenci gözüyle değerlendirme yapan Öğrenci Temsilcisi Emin ALTIN’ın ardından, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Şemun TAYYAR, Yüksekokul hakkında genel bilgiler verdi. Yüksekokul Topluluklardan Sorumlu Öğretim Görevlisi Ayşin AŞKIN 2009/2010 öğretim yılında gerçekleşmekte olan sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri anlatarak, öğrencileri aktivitelere katılmaya davet etti. Üniversitemiz bünyesinde ilk kez Yüksekokulumuzda başlatılan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi hakkında Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih TÜRKAN öğrencilerimizi bilgilendirerek, öğrencilerin sorun ve proje teklifleri konusunda yönetimi bilgilendirmelerinin önemli olduğunu vurguladı ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Tetkiki’ne hazır olduklarını dile getirdi. Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY; öğrenci odaklı bir okul olduğumuzu belirterek, öğrencilerimizin Yüksekokul Yönetimi’nden beklentilerini “Dilek ve Şikayet Kutusu” na iletebileceklerini söyleyerek, öğrencilerin yönetime katkı vererek sadece yukarıdan aşağıya değil aşağıdan yukarıya doğru da yönetimin şekillenmesinin önemli olduğunu vurguladı. Tekinay, ayrıca öğrencilerin düzenlenen bütün aktivitelere katılmalarının kurum kimliği kazanmaları bakımından önemli olduğunu açıkladı. Ardından Türk Kızılayı’nın Kan Bağışı Kampanyası’nda kan veren öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri verildi ve Yüksekokul Müzik Grubu bir müzik dinletisi sundu. Toplantının bitiminde öğrencilere sütlaç ikram edildi.