Kepez Balıkçılarına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

26.02.2010
Kepez Belediyesi ve Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi işbirliğinde Kepez Balıkçılarına yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ali İŞMEN, Doç. Dr. Uğur ÖZEKİNCİ, Yrd. Doç. Dr. Adnan AYAZ, Yrd. Doç. Dr. Uğur ALTINAĞAÇ, Yrd. Doç. Dr. Özcan ÖZEN ülkemiz ve Çanakkale bölgesinde yaşanan balıkçılık sorunları ve yapılması gerekenler hakkında sunumlar yaptı. Toplantı sonrasında ise katılımcılara katılım belgeleri verildi. Başarılı geçen ve yoğun ilgi gösterilen toplantıya katkılarından dolayı Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran CİRİK ve Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kepez Belediyesi ile Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi arasında AB projeleri ile balıkçılık günleri konularında işbirliğinin geliştirilmesi kararlaştırıldı. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.