0

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Bu Haber 2455 Kez Okundu
  • Paylaş:
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı akademik kurul toplantısı, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Yüksekokul Müdürü Dr. Gör. Üyesi İsmail Elagöz’ün katılımıyla gerçekleşti. 

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu akademik personelinin tamamının katıldığı toplantıda Dr. Öğr. Üyesi İsmail Elagöz, gerçekleştirdiği sunumda bölümler, akademik personel ve öğrenci dağılımı hakkında genel bilgiler verdikten sonra gerçekleştirilen bilimsel faaliyetleri aktardı.

Tüm akademik personelle tek tek tanışan Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ise toplantıda; ÇOMÜ’nün tüm birimleriyle beraber araştırma üniversitesi olmayı hedeflediklerini, bu hedefe ulaşmak için yayın ve proje yapmanın önemli olduğunun vurgusunu yaptı.  

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrenci laboratuvarında, öğrenci uygulamaları hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, yüksekokul yemekhanesinde öğrencilerle sohbet etti.

Toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar’ı ziyaret ederek Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu ile ilgili istişarelerde bulundu.