0

Yenice MYO Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın Katılımıyla Gerçekleşti

Bu Haber 1924 Kez Okundu
  • Paylaş:
Yenice MYO Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın Katılımıyla Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat'ın katılımı ile Yenice Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleşti.

Toplantı’ya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Ceylan ile akademik personel katıldı.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erhan Seyis, toplantıda gerçekleştirdiği sunumda bölümler, akademik personel ve öğrenci dağılımı hakkında genel bilgiler verdikten sonra gerçekleştirilen bilimsel faaliyetleri aktardı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, yaptığı konuşmada, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin tüm birimlerin de desteğiyle beraber araştırma üniversitesi olmasını hedeflediklerini ve bu hedef doğrultusunda bilimsel araştırmalar ve yayınlar yapılmasının, yöreye ve yöre insanına ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projelerinin gerçekleştirilmesinin önemini dile getirdi.

Toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet, Yenice Kaymakamı Ahmet Başer’i ve Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar’ı ziyaret ederek Yenice Meslek Yüksekokulu ile ilgili istişarelerde bulundu.

Fotoğraf Albümü