Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı ve Zorunlu Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

24.02.2010
Yabancı Diller Yüksekokulu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Sağlık Merkezi işbirliğiyle Yabancı Diller Yüksekokulu Akademik ve Sosyal Etkinlikler Koordinatörü Okt. Türkan AYDIN’ın rehberliğinde hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik eğitim programı düzenlendi. Düzenlenen oryantasyon programında Uzman Psikolog Serdar TOPAL “Gençlerde sık karşılaşılan psikolojik problemler", Uzman Ahmet BECAN ile Berçem ABUL “Öğrenci toplulukları ve üniversitede sosyal yaşam”, Dış İlişkiler Ofisi ile AB gençlik ve kültür programları Birimi “Avrupa gönüllü hizmeti bilgilendirme”, Psikolojik Danışman Uzman Cumhur ÇIRNAZ “Üniversite uyum süreci” konularında sunumlar yaparak, bilgiler verdiler. Programın son kısmında Gençlik Danışma Birimi Akran Danışmanları ve Sağlık Merkezi’nin tanıtımı yapıldı. Program sonrasında katılımcı öğrencilere sertifika verildi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayıız.