1

KÜSİ Kapsamında Çanakkale ve Biga'da Programlar Düzenlendi

Bu Haber 2664 Kez Okundu
  • Paylaş:
KÜSİ Kapsamında Çanakkale ve Biga'da Programlar Düzenlendi

Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliğini geliştirmek amacıyla ÇOBİLTUM ve Biga TSO evsahipliğinde programlar düzenlendi. 

ÇOBİLTUM’da düzenlenen toplantıya ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer, ÇOBİLTUM Müdürü Doç. Dr. Ayhan Oral ile akademisyen ve öğrenciler katıldılar. 

Programın açılışında söz alan ÇOBİLTUM Müdürü Ayhan Oral, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin faaliyetlerine dair bir sunum gerçekleştirdi. 

Programda Ar-Ge ve Teknoloji Politikaları Daire Başkanlığından Mithat Kaya Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğünün faaliyetleri, yine Ar-Ge ve Teknoloji Politikaları Daire Başkanlığından Orhun Melik Buran Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği, Bilim Teknoloji ve Sanayi Eğitimi Daire Başkanlığından Gülgün Çelik Laboratuar ve Araştırma Merkezleri Platformu başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler. 

Toplantı sonrasında Teknopark ve Dardanel’e teknik ziyaretlerde bulunuldu. 

KÜSİ kapsamında Biga ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya ise Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Biga Kaymakamı Mustafa Can ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer’in yanı sıra Biga TSO’dan yetkililer ile işadamları katıldılar. 


Fotoğraf Albümü