3

ÇOMÜ, Hababam Sınıfının Yaşayan Efsanelerini Ağırladı

Bu Haber 1862 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ, Hababam Sınıfının Yaşayan Efsanelerini Ağırladı

Haber- Fotoğraf: Eylem Tuna Çoban

Hababam Sınıfı filminin yaşayan efsaneleri Çanakkale’de ÇOMÜ’lü öğrenciler ile buluştu. 

Eğitim Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Dekan Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve öğrenciler katıldı.  

Dekan Prof. Dr. Salih Zeki Genç, “Eğitim Fakültesi’nde öğretim üyeleri olarak öğrencilerimize Hababam Sınıfı gibi öğretmenliği ön plana çıkaran filmleri öğrencilerimize izlemeleri için öneriyoruz” diyerek Hababam Sınıfının yaşayan efsaneleriyle buluşmuş olmaktan büyük mutluluk duyduklarının altını çizdi ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ise gönlümüze uzun yıllardır taht kuran ve hiçbir zaman etkisi kolay kolay kaybolmayacak Hababam Sınıfı filmine imza atan çok değerli sanatçıları ÇOMÜ’de ağırlıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Hababam Sınıfı filminde sevginin, muhabbetin, birlikte beraberce hareket etmenin ne kadar önemli olduğu anlatıldı. Gönlümüzde öyle bir yeri var ki ne zaman izlesek aynı tatla izlemeye davam ediyoruz. Eğitimle ilgili önemli mesajlar verildi. Filimde rol almış ancak Hakkın rahmetine kavuşmuş sanatçılarımıza Allah’tan rahmet, aramızda olan sanatçılarımıza ise sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.”

Açılış konuşmalarının ardından Hababam Sınıfı oyuncuları kısaca kendilerini tanıtarak, Çanakkale’de, ÇOMÜ’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. 

Fotoğraf Albümü