Aktif Çocuk Sosyal Gençlik Projesi Hayata Geçiyor

23.02.2010
Üniversitemiz öğrencilerinden Burcu ÇELİKKAYA, Esra ÇAĞLI ve Serkan BARÇIN oluşturdukları Aktif Çocuk Sosyal Gençlik Projesi kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i ziyaret ettiler. Devlet Planlama Teşkilatına Bağlı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı’nca kabul edilen proje hakkında Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e bilgi verdiler. Burcu ÇELİKKAYA, Aktif Çocuk Sosyal Gençlik Projesi’nin altı ay boyunca süreceğini belirterek proje hakkında şunları söyledi: “ Çanakkale özelinde 30 yoksul çocuk proje kapsamında seçilecek ve altı ay boyunca kendi kişisel gelişimlerine yardımcı olmak için çeşitli aktiviteler yapılcak. Yelken, bisiklet, yüzme, ağaç dikimi, kamplar, latin dansları gibi aktivitiler gerçekleştirileceği proje sonunda başarılı olarak görülen çocuklar seçilecek ve Çanakkale Gençlik Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu olarak eğitim görecek”. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.