Muhtarlar Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

22.02.2010
Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Engin KANDEMİR, Saraycık Köyü Muhtarı ve Köylere Hizmet Götürme Encümen Üyesi Mustafa ÜNALAN ile Kayadere Köyü Muhtarı Ahmet TURGUT Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Yedinci Sivil Toplum Kongresi’ne ilişkin çalışmalarda görev almak istediklerini belirten Engin KANDEMİR, “elimizi taşın altına koyup çalışmak istiyoruz. Sizlerle çalışmak bize hem gurur verecek, hem de sizlerden çok şey öğreneceğiz” dedi. Ziyarette ayrıca çevre konusunda köylerde bilinçlendirme yapılmasını talep eden heyete Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, üniversite olarak yapılacak çalışmalara destek vermeye hazırız dedi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.