Yunan Kültür Ataşesi’nden Rektörümüze Ziyaret

22.02.2010
Yunan Kültür Ataşesi Dr. Antonios CHATZOPOULOS, Angelos DOURLARİS, Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevinç ÖZER ve Okutman Maria BAHÇE Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette çeşitli projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni ve Çanakkale’yi oldukça beğendiğini ifade eden Yunan Kültür Ataşesi Dr. Antonios CHATZOPOULOS, üniversitemizde açılması planlanan Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne ilişkin her türlü desteği sunacaklarını kaydetti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise Yunanistan ile ilişkileri geliştirip güçlendirmek istediklerini vurgulayarak, Yunan Kültür Ataşesi Dr. Antonios CHATZOPOULOS’a Çanakkale kentini betimleyen bir Çanakkale yağlı boya tablosu ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret karşılıklı teşekkür ve iyi niyet temennileri ile son buldu. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.