Vahid NOVRUZOV Rusya’da Sergi Açtı

22.02.2010
Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Vahid NOVRUZOV’un “Güney Rüzgârı” temalı eserleri, Rusya’nın Naberejnıye Çelnı (Yarçallı) kentindeki Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde sergilendi. NOVRUZOV’un, Türk Anadolu ve Kafkas motiflerini yansıtan 60’a yakın suluboya eserinin yer aldığı ve kentin ressamlar birliği başkanının onurlandırdığı sergiye kent halkının yanı sıra Rusya’nın ulusal ve yerel medyası da ilgi gösterdi. Vahid NOVRUZOV açtığı serginin dışında düzenlediği workshoplarla da kentteki akademisyen ve öğrencilere yönelik, farklı tekniklerde resim yapma becerilerini içeren çalışmalarda bulundu. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.