Eğitim Fakültesi’nde Kitap Kampanyası Töreni Yapıldı

19.02.2010
Eğitim Fakültesi ile üniversitemizin Çağdaş Sınıf Öğretmenliği Topluluğu, Erken Çocukluk Eğitimi Topluluğu işbirliği ve sivil toplum kuruluşlarının yanısıra Çanakkale halkının da katılımlarıyla düzenlenen “Bir kitap bir aydın” kampanyasında Bitlis’in Adilcevaz ilçesindeki Kömürlü Köyü İlköğretim Okulu ile Batman’ın Sason ilçesindeki Yukarıtevle İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencilere gönderilmek üzere 4000’e yakın kitap, ansiklopedi ayrıca kırtasiye malzemesi toplandı. Rektörümüzü temsilen Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Bülent GÜVEN ve MNG Kargo Bursa Bölge Müdürlüğü’nden Dursun DEMİR’in katılımlarıyla 19 Şubat 2010 tarihinde Süleyman Demirel Konferans Salonu önünde yapılan tören ile koliler MNG kargo aracına yüklendi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.