1

Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Bu Haber 1903 Kez Okundu
  • Paylaş:
Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Haber-Fotoğraf: Ahmet Türker

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı; Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Tamer Demir yaptı.

Prof. Dr. Tamer Demir, Tıp Fakültesi’nin kuruluşundan itibaren gelişimini anlattığı konuşmasında, eğitim öncesi ve eğitim sonrası öğrencilere yönelik faaliyetler, idari faaliyetler ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ÇOMÜ’nün Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasına girmesi ve araştırma üniversitesi olması en büyük hedefimizdir diyen Rektör Prof. Dr. Sedat Murat “Bu hedef ÇOMÜ için olması gereken bir hedeftir. Çünkü bulunduğumuz şehir, üniversitemizin potansiyeli ve geçmişten gelen tecrübesi bunu başarılabilecek bir hedef haline getirmiştir. ÇOMÜ, artık adından akademik başarılarla, projelerle ve kaliteli eğitimle söz ettiren bir üniversitedir” dedi.

Tıp Fakültesinin araştırma ve eğitim yönü kadar toplumu yakından ilgilendiren bir yönünün de olduğunu ifade eden Prof. Dr. Sedat Murat, Tıp Fakültesinin gidişatından memnun olduklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat'ın konuşmasının ardından toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.


Fotoğraf Albümü