ÇASİAD Yönetim Kurulu Rektörümüzü Ziyaret Etti

18.02.2010
Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Hüseyin YALMAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Hüseyin YALMAN, ÇASİAD’ın Yönetim Kurulu Üyelerini Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e tanıtarak şunları söyledi: “Yeni oluşan yönetim kurulumuz ile birlikte üniversiteyle daha çok projeyi hayata geçireceğimize olan inancımız sonsuz. Yönetim kurulundan bir arkadaşımızı üniversiteyle olan ilişkilerin koordinasyonunu yürütmesi için görevlendirdik. Yeni oluşturduğumuz bu görev tanımı da üniversitemizle karşılıklı olarak yaptığımız çalışmaları önemsediğimizin samimi ve somut bir göstergesidir.” Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Prof. Dr. AKDEMİR önceden olduğu gibi yeni dönemde de üniversitemizin ÇASİAD ile iyi ilişkiler içinde olacağını, ortaklaşa yapılan projelerin hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi. Ziyarette ayrıca öğrencilere yönelik olarak hayata geçirilmesi planlanan “Stajyer Girişimci Uygulaması”, ÇASİAD’ın, üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacak olan 2010 Dünya Üniversiteler Kongresi’nde panel düzenlemesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.