“1. Trakya Bölgesi Kalkınma ve Girişimcilik Stratejileri Sempozyumu” Kitabı Yayımlandı

15.02.2010
16-18 Ekim 2009 tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen 1. Trakya Bölgesi Kalkınma ve Girişimcilik Stratejileri Sempozyumu’nun kitabı yayımlandı. Üniversitemiz, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirilen bu sempozyumun yayımlanan 400 sayfalık kitabında Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ile diğer Rektörlerin önsözleri ve 42 akademisyenin yazdığı makaleler yer almaktadır. Kitapta Trakya bölgesindeki üniversiteler bağlamında ekonomi ve işletmecilik alanlarında bölgesel kalkınma açısından neler yapılabileceği tartışılmış ve değerlendirilmiştir. Ayrıca sempozyum sonuçlarının yerel, ulusal, uluslararası düzeyde kamu, özel sektör yetkilileri ile sivil toplum örgütlerine ışık tutması amaçlanmıştır. Yayımlanan 1. Trakya Bölgesi Kalkınma ve Girişimcilik Stratejileri Sempozyum kitabına üniversitemizden birçok öğretim elemanı da katkı sunmuştur. Kitapla ilgili görsele aşağıdaki likten ulaşabilirsiniz.