Çanakkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nden Rektörümüze Ziyaret

13.02.2010
Çanakkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İlknur YENER ve Eş Başkan Mustafa Emir CİLASIN ile Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri Aylin İMAMOĞLU, Celil KANKAYA, Mustafa KÖKTEPE Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Çanakkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yetkilileri, Gençlik Meclisi’nin yönetimine yeni geldiklerini, bundan dolayı da kendilerini Rektörümüze tanıtmak ve faaliyet programlarını paylaşmak amaçlı nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ettiler. Ziyarette üniversitemiz ile Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin hangi konularda işbirliği yapabileceği hususunda da görüş alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, entelektüel faaliyetler temelinde öğrencilerin gerçekleştirdiği her türlü aktiviteye üniversite olarak destek verdiklerini belirtti. Rektörümüz ayrıca Çanakkale Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ni 2010 Dünya Üniversiteler Kongresi’ne katkı sunmaya da davet etti. Ziyaret karşılıklı teşekkürlerle son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.