5

Basketbol Süper Ligi Terfi Maçları ÇOMÜ Ev Sahipliğinde Başladı

Bu Haber 1904 Kez Okundu
  • Paylaş:
Basketbol Süper Ligi Terfi Maçları ÇOMÜ Ev Sahipliğinde Başladı

Haber- Fotoğraf: Eylem Tuna Çoban

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2018-2019 Eğitim Öğretim faaliyet yılı içerisinde yer alan ve 6-10 Mayıs tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen basketbol süper ligi terfi maçlarının açılış töreni Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Spor Bilimleri Fakültesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda gerçekleşen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen öğrencileri üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz diyerek başladığı konuşmasında; “Devletimiz spora özel bir önem veriyor. Bu konuda ciddi yatırımlar yapıyor. Üniversitemiz de, Spor Bilimleri Fakültesi de bu bağlamda çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. İstiyoruz ki ülkemizde gençlerimiz sporla uğraşsın ve sporla uğraşan gençlerimizin sayısı her geçen yıl artsın. Bu duygularla müsabakalara katılan tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, organizasyonun anısına Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’a plaket takdim etti. 

Fotoğraf Albümü