Troia Kültür Merkezi’nde Hizmet İçi Eğitim Verildi

12.02.2010
Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nin organizasyonu ile Troia Kültür Merkezi’nde üniversitemizin tüm birimlerinde bulunan sekreter ve güvenlik görevlilerine hizmet içi eğitim verildi. Eğitim çalışmasında bir konuşma yapan Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Öznur BENDERLİOĞLU DOĞANGÜN, üniversitemizin hızla geliştiğini ve değiştiğini belirterek hizmet içi eğitimleri artırma kararı aldıklarını vurguladı. Öğr. Gör. Öznur BENDERLİOĞLU DOĞANGÜN, hizmet içi eğitimleri artırmanın en önemli sebeplerinden bir diğerinin ise 2010 Dünya Üniversiteler Kongresi olduğunu belirtti. Hizmet içi eğitim çalışmasını üniversitemiz Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Öğr. Gör. Cumhur ERDÖNMEZ gerçekleştirdi. İki bölümde gerçekleşen eğitimin ilk bölümünde Öğr. Gör. Cumhur ERDÖNMEZ üniversitemiz güvenlik görevlilerine vatandaşlarla, öğrencilerle ve personelle ilişkiler konusunda dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgi verdi. Öğr. Gör. Cumhur ERDÖNMEZ üniversitemiz birimlerinde görev yapan sekreterlere ise sekreterlerin uyması gereken protokol kuralları, telefon açma kuralları, genel görünüm kuralları gibi konularda bilgiler sundu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.