Rektör Yardımcılığında Devir Teslim Töreni Yapıldı

12.02.2010
Rektör Yardımcılığı görevini Prof. Dr. İhsan YILMAZ’a devreden Prof. Dr. Osman DEMİRCAN, bu görev değişiminin bir nöbet değişimi olduğunu belirterek, daha önce olduğu gibi bundan sonra da ekip olarak üniversitenin başarısı için çalışacaklarını kaydetti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR 22.03.1999 – 14.04.2004 ve 09.07.2007 – 04.02.2010 yılları arasında Üniversitemizin Rektör Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Osman DEMİRCAN’a Üniversiteye verdiği hizmetlerden ve yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan YILMAZ da Prof. Dr. Osman DEMİRCAN’a üniversiteye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni atandığı Rektör Yardımcılığı görevine layık olmaya çalışacağını belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan YILMAZ’ın makamında yapılan devir teslim törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. C. Varol TOK ve Genel Sekreter İrfan ÖZDEN de katıldılar. Prof. Dr. Osman DEMİRCAN halen Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı ve Uzaktan Eğitim ve Uluslararası Bilimsel Toplantılardan Sorumlu Rektör Danışmanlığı görevlerini yürütmektedir.