Polonya’nın Wroclaw Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret

12.02.2010
Üniversitemizde çeşitli çalışmalarda bulunan Polonya’nın Wroclaw Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ing. Anna WONDOLOWSKA GRABOWSKA, üniversitemizden ayrılmadan önce Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Dr. Ing. Anna WONDOLOWSKA GRABOWSKA üniversitemizde bulunduğu süre boyunca gerçekleştirdiği faaliyetler, çalışmalar hakkında Rektörümüzü bilgilendirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü Dr. Ing. Anna WONDOLOWSKA GRABOWSKA’yı kutladığını bildirdi. İki üniversite arasında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret karşılıklı teşekkürlerle son buldu. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.