Rektörümüz’den Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu’na Nezaket Ziyareti

12.02.2010
Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Andrew Koç MCDONALD’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Rektörümüz ileriki günlerde Avustralya’da yapacağı çeşitli temaslar hakkında da Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Andrew Koç MCDONALD’la karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR ziyaret esnasında Avustralya’da bulunan Monash, Deakin ve Melbourne Üniversitelerinde çeşitli temaslarda bulunacağını, bu üniversitelerle öğrenci değişimi, ortak araştırma projeleri ve çeşitli projeler hakkında görüşmeler yapacağını bildirdi. Ziyaret karşılıklı teşekkür ve iyi niyet temennileri ile son buldu. Haber ile ilgili fotoğrafa aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.