Çan Meslek Yüksekokulu EXPOMED EUROSIA’DA

Çan Meslek Yüksekokulu EXPOMED EUROSIA’DA

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çan Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı öğrencileri, medikal sektörünün tüm paydaşlarını bu yıl 26. kez aynı çatı altında buluşturan, 45 ülkeden 1100’ün üzerinde marka ve marka temsilciliğine ev sahipliği yapan, hedef ülke Irak’ın yanı sıra Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Balkanlar olmak üzere 20’den fazla ülkeden alım heyetlerinin katılım sağladığı, Expomed Eurosi’ya katıldı. Öğrenciler fuarda, Ortopedi ve Sarf Malzemesi, Elektro Medikal Ekipman ve Medikal Laboratuvar Teknolojisi, Hastane yapı ve Tıbbi Tesis Yönetimi salonlarını gezerek firmalarla diyalog geliştirdiler.

Çan Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Akademik Danışmanları Öğr. Gör. Arzu Eker ve Öğr. Gör. Yahya Yekta Akıncı ‘Düsturumuz olan yaşam boyu eğitim anlayışıyla öğrencilerimizin sergi, fuar, sempozyum gibi etkinliklere katılmasına çok önem veriyoruz. Çevremizde bizler gibi düşünen yapıların varlığı bizleri öğrencilerimiz adına oldukça memnun ediyor. Bu bağlamda öğrencilerimize destek veren ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Sn.Alperen Uysal’a teşekkürü borç biliriz.” şeklinde konuştular.