5

ÇOMÜ’nün Gelişen Spor Alt Yapısı Başarılar Getiriyor

Bu Haber 1575 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ’nün Gelişen Spor Alt Yapısı Başarılar Getiriyor

Haber: Eylem Tuna Çoban

Öğrencilerinin her türlü sporu yapabilecekleri bir alt yapıyı oluşturmaya çalışan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, spor sahalarını sadece üniversitemiz çalışanlarına ve öğrencilerimize değil, Çanakkale’de bulunan herkese açık hale getirdi. 

ÇOMÜ’de geliştirilen bu spor alt yapısı öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin başarılarına katkı sunarken, Çanakkaleliler de bu imkânlardan yararlanarak Çanakkale’nin ismini ulusal uluslararası arenada duyurmaya başladılar. 

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Mimarlık Tasarım Fakültesinin eğitim-öğretim hizmeti verdiği binanın ön tarafında yapılan düzenlemeler sonrası, kapladığı alan itibariyle Terzioğlu Yerleşkesinin en büyük açık hava spor ve park alanı içerisinde yer alan Merkez Tenis Kulübü sporcuları Türkiye Tenis Federasyonu turnuvalarında Çanakkale’yi temsil ederek, yıl içinde büyük başarılara imza attılar. 

En son ocak ayı içinde Türkiye’nin en büyük kulüplerinin, en önemli sporcularının katıldığı 10 yaş turnuvasında kızlarda ve erkelerde altın madalya alarak dikkatleri üzerlerine çeken sporcular, Çanakkale’nin ismini gururla temsil ettiler.

Fotoğraf Albümü