0

ÇOMÜ’de Tıp Bayramı Kutlandı

Bu Haber 2855 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ’de Tıp Bayramı Kutlandı

Haber: Eylem Tuna Çoban

Fotoğraf: Eylem Tuna Çoban, Onur Çiftçi, Ayşegül Çetin


ÇOMÜ Hastane ’de Tıp Bayramı Kutlamaları Yapıldı

ÇOMÜ Sağlık Uygulama Araştırma Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden ve Prof. Dr. Mustafa Görün’ün katılımı ile gerçekleşti. 

Başhekim Prof. Dr. Okhan Akdur’un makamında gerçekleşen kutlamaya başhekim yardımcıları, hemşireler ve idari çalışanlar katıldı. 14 Mart Tıp Bayramı anısına pastayı Rektör Acer keserken tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. 

ÇOMÜ Kreş Öğrencileri Doktorları Unutmadı

ÇOMÜ Kreş Öğrencileri de Tıp Bayramını kutladı. Sağlık Uygulama Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur’u makamında ziyaret eden çocuklar ezberledikleri şarkıyı söyleyerek, yaptıkları resimleri doktorlara vererek doktorların ve sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutladı. 

Üniversitemiz Diş Hekimleri 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin en yeni fakültelerinden biri olan 12 öğretim üyesi, 64 öğrencisi ile eğitim öğretime devam eden Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. 

ÇOMÜ Kreş ve Anaokulunun giriş katında bulunan derslikte yapılan kutlamaya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in eşi Aysun Acer de katıldı. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Aktaş, 2015 yılında kurulan Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirterek; “ Fakültemizin açılması ve geliştirilmesinde bize en büyük desteği veren Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür ediyoruz” dedi.