5

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Ziraat Fakültesi’nde İncelemelerde Bulundu

Bu Haber 1576 Kez Okundu
  • Paylaş:
Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Ziraat Fakültesi’nde İncelemelerde Bulundu

Haber-Fotoğraf: Duygu Karademir Aras

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Ziraat Fakültesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz’in makamında Çanakkale tarımı ve Ziraat Fakültesi’nin gelişimi ile ilgili çalışmalar hakkında görüş alış verişinin yapıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Acer, Kalıcı Tarımsal Değerler Sergisi’ni gezerek yeni dizayn edilen sergileme dolaplarını inceledi.

Yeni açılan Ziraat Fakültesi Döner Sermaye Satış Ofisi’ni de gezen Rektör Acer; pekmez, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu gibi Ziraat Fakültesi’nin kendi üretimi olan ürünlerin ve yine Ziraat Fakültesi Çiftliği bünyesinde iyi tarım uygulamalarıyla üretilen sebze ve meyvelerin satışının yapıldığı Ziraat Fakültesi Döner Sermaye Satış Ofisi hakkında Dekan Prof. Dr. Dardeniz’den bilgiler aldı.

Son olarak yeni faaliyete geçen ‘Toprak Biyolojisi ve Mikrobiyoloji Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı’ ile ‘Toprak Fiziği ve Biofiziği Laboratuvarı’nı inceleyen Rektör Acer yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Fotoğraf Albümü