0

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ‘Kale-i Sultaniye Çanakkale’ Programına Katıldı

Bu Haber 990 Kez Okundu
  • Paylaş:
Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ‘Kale-i Sultaniye Çanakkale’ Programına Katıldı

Fotoğraf: Onur Çiftçi

Kale-i Sultaniye Çanakkale programı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli‘nin katılımıyla ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Eğitim Bir-Sen Çanakkale Şubesi tarafından düzenlenen Araştırmacı Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu'nun konuşmacı olarak yer aldığı programa; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale AK Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Resul Can, Çanakkale Memur-Sen Şube Başkanı Suat Özen, Eğitim Bir-Sen temsilcileri, kurum ve kuruluşların müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sivil toplumun gelişmesi gerektiğini vurgulayarak; “Eğitim Bir-Sen'in en önemli görevi iyi nesiller yetiştirmektir. Vatanını milletini bilen, tarihiyle kopmamış, tarihinden utanmayan ama yanlışlarından ders alan ve geleceğe umutla bakan bir nesil yetiştirmemiz lazım” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin konuşmasının ardından Araştırmacı Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu ile yapılan söyleşiye geçildi.

Fotoğraf Albümü