Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

08.02.2010
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çanakkale Şubesi Başkanı Dr. Ersin GİN, Başkan Yardımcısı Yüksel ÖZDEMİR ve Üyesi Ümmühan KAPTAN Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i ziyaret ettiler. Ziyaret sebebinin ÇYDD Çanakkale Şubesi tarafından oluşturulan “Yurtta Barış Dünyada Barış” isimli proje hakkında Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i bilgilendirmek ve proje ile ilgili üniversitenin de desteğini almak olduğunu söyleyen Dr. GİN sözlerine şöyle devam etti: “Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ sözünden hareketle oluşturduğumuz proje ile her yıl Cumhuriyet Bayramı’nı da içine alan 3 günlük süre içinde, yurtiçi ve yurtdışından öğrencilerin buluşmasını ve bu öğrencilerin Çanakkale’de konaklamasını sağlayacağız. Bu esnada bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu projeyi Çanakkale halkının da sahiplenmesini arzu ediyoruz ve valisinden muhtarına, rektöründen ilkokul öğretmenine kadar herkesin projenin içinde olmasını temenni ediyoruz.” Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR de ÇYDD Çanakkale Şubesi’nin oluşturduğu bu projeden memnuniyet duyduklarını ve üniversite olarak projeye destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.