Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Rektörümüze Ziyaret

08.02.2010
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dr. Meltem ÇETİN Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. ÇTSO olarak Çanakkale’de yaşayan kadınlara istihdam yaratmak ve yol göstermek için gerekli proje üretimi konusunda üniversite ile birlikte çalışmak istediklerini dile getiren Dr. ÇETİN, gerçekleştirmeyi planladıkları proje ve faaliyetler konusunda üniversitenin bilimsel birikimlerinden ve akademik tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Kadın Girişimciler Kurulu’nun gerçekleştirmek istediği faaliyetleri projelendirmek için üniversitenin kendilerine destek olabileceğini dile getirdi. Prof. Dr. Ali AKDEMİR proje üretimi konusunda çeşitli önerilerde bulunarak, kadın girişimcilere yönelik çeşitli yarışmalar ve çalıştayların düzenlenebileceğini, Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ortaklaşa çalışmalar yapılabileceğini vurguladı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nun gerçekleştirdiği faaliyetler; Çanakkale’deki kadınlara yeni iş imkânları yaratmak, proje aşamasında ve sonrasında onlara destek olmak ve onları yönlendirmek, iş yapmaya teşvik etmek, izlenecek bürokratik yollar ve kredi temini konusunda danışmanlık hizmeti vermek şeklinde özetlenebilir. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.