İstanbul Mobilya Fuarı’na (İMOB) Gezi

08.02.2010
Biga MYO Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri DOĞTAŞ’ın katkılarıyla İstanbul Fuarcılık tarafından, CNR Expo Fuar Merkezi`nde gerçekleştirilen İMOB 2010 Mobilya Fuarına katıldılar. Doğtaş, Koleksiyon, İstikbal, gibi lider markaların ürünlerinin yer aldığı fuarda öğrencilerimiz; modern, klasik, eskitme ve modüler mobilya, yatak ve yatak grupları, koltuklar, sandalyeler ve kanepeler, bebek ve genç odaları ile mobilya aksesuarları gibi ürünleri farklı ürün gruplarını ve tasarımlarını görme imkanı buldular. Fuara Biga MYO Mobilya ve Dekorasyon Programı Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN ve Öğr. Gör. Faruk ÇETİN ile Çanakkale MYO Mobilya ve Dekorasyon Programı Öğr. Gör. Tuncay BİLGE ve Öğr. Gör. Oktay OKÇU katıldılar. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.